Pachete de tratament afectiuni endocrinologice

Sunt Gabriela Constantinescu, medic primar endocrinolog si de cand lucrez in Clinica ExMedica am avut de a face cu o patologie endocrina si generala extrem de vasta, dificila si interesanta.

Multi dintre pacientii pe care i-am diagnosticat si tratat sunt oameni care nu au gasit rezolvarea problemelor de sanatate in alta parte si sufereau de fapt nu numai de o afectiune endocrina, de obicei patologie tiroidiana, ci si de alte afectiuni. Ce pot spune este ca din ce in ce creste frecventa patologia tiroidiana autoimuna si aceasta se poate asocia cu alte afectiuni autoimune.

Determinarea pacientilor de a merge pana la capat, colaborarea cu colegii mei, medici de exceptie, posibilitatile multiple de investigatii din clinica si colaborarea cu laboratoare de prestigiu, m-au ajutat sa descopar ca asocierea patologiei tiroidiene autoimmune (cu sau fara modificarea functiei tiroidiene) cu boala celiaca, diabetul zaharat tip 1 autoimun, anemia pernicioasa, insuficienta corticosuprarenala primara, bolile de colagen,miastenia gravis si alte boli neurologice cu substrat autoimun, nu este de loc rara.

Am avut experienta unor cazuri extrem de complexe, unele cu 3-4 afectiuni autoimune asociate. De asemenea, cancerul tiroidian, cea mai frecventa tumora maligna a sistemului endocrin, care in forma sa papilara are o incidenta in crestere in Romania (din experienta personala multe persoane sub 40 ani, atit femei cat si barbati), probabil in corelatie cu expunerea la radiatii ionizante, in urma accidentului nuclear de la Cernobil poate fi depistat cu mai multa acuratete folosind un ecograf ultraperformant.

Sunt foarte multumita de claritatea imaginii si detaliile pe care le pot observa folosind ecograful PHILLIPS iE33X MATRIX, ceea ce m-a ajutat in caracterizarea unor noduli de mici dimensiuni (sub 10- 15 mm) ca fiind suspecti, lucru confirmat apoi de citodiagnosticul obtinut prin efectuarea punctiei cu ac fin.

Acum puteti beneficia de pachetele medicale oferite in cadrul clinicii ExMedica de Dr. Gabriela Constantinescu medic primar endocrinolog:

  • consult si ecografie tiroida 500 lei
  • consult si ecografie san 600 lei
  • consult si ecografie utero ovariana 500 lei
  • consult si ecografie tiroida + san 800 lei

Pentru mai multe informatii sau programari intrati pe pagina de contact sau contactati-ne la telefoanele afisate.

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare