Soleve – alternativa durerilor lombare farmaco rezistente

Durerea lombara sau populara ,,durere de spate” reprezinta unul din cele mai obisnuite simptome ale societatii occidentale. 90% din populatia SUA sufera de dureri lombare intr-un moment sau altul al vietii. Cauzele pot fi multiple: traumatisme vertebro-medulare, discopatii, osteoartrite, stenoze de canal lombar, fracturi vertebrale compresive, tumori vertebrale sau medulare.

De foarte multe ori, insa, nu se poate stabili un diagnostic exact, iar pacientului i se recomanda tratament antiinflamator nesteroid, opioide sau analgezice pentru terapia sindroamelor algice, de la moderate la severe. Din nefericire, aceste medicamente prezinta efecte adverse neplacute, iar aceasta ingrijorare a starnit interesul terapiilor non-farmacologice pentru durerea lombara: acupunctura, masajul, ultrasunetele si electroterapia (neurostimularea electrica transcutanata, electroacupunctura, neurostimularea electrica percutana).

Sindromul durerii miofasciale este caracterizat de puncte trigger active dureroase, situate in muschi. Aceste dureri locale pot fi rezultatul unor contracturi musculare prelungite, cu acumulari de serotonina, histamine, kinine si prostaglandine. Activitatea nervoasa duce la modificari ale proprietatilor electrice ale tesuturilor, activitate reflectata printr-o scadere a impedantei electrice a pielii, de la acel nivel.

Un sistem robotic automatizat masoara proprietatile electrice a peste 1000 de puncte din zona lombara, identificand potentialele zone trigger si aplica o serie de impulsuri electrice pe fiecare din punctele declansatoare localizate cu ajutorul unor sonde miniaturale. Aceste impulsuri electrice localizate, intense, cu frecventa joasa, stimuleaza capetele nervilor periferici, determinand eliberarea de endorfine endogene.

Soleve este creat special pentru durerea de spate, metoda este neinvaziva, tratamentul dureaza circa 30 de minute, protocolul incluzand sase tratamente in curs de trei saptamani. Efectul este evident de la a patra sedinta, pentru 95% dintre pacienti.

Tratamentul se va realiza la recomandarea dlui Prof. Dr. Mircea GORGAN medic primar neurochirurgie si de catre dna Dr. Cristina GORGAN medic primar neurologie.

 

Dr. Cristina Gorgan program Luni 14 – 19

 

 

*** Aparatul Soleve a fost inlocuit cu un echipament revolutionar unic in Romania pentru tratarea diferitelor afectiuni musculoscheletale, bazat pe stimularea magnetica functionala. Mai multe delalii despre acest echipament gasiti la acest link: Terapia Durerii – Aparat revolutionar unic in Romania

Protocolul de tratament include obligatoriu sase sedinte, costul unei sedinte este de 300 lei, iar pachetul complet de sase sedinte este 1800 lei.

Pentru mai multe informatii sau programari ne puteti contacta prin formularul de contact sau la telefoanele afisate:

021 210 84 55

021 210 17 29

0756 088 023

0756 088 024

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare