Testimoniale pacienti

Obiectivul clinici medicale ExMedica este acela de a oferi pacientilor servicii medicale de calitate.

Ne straduim in fiecare zi sa depasim in mod constant asteptarile pacientilor si partenerilor nostri. Va invitam sa cititi in continuare cateva testimoniale din partea pacientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata.

 

„Am aflat de Clinica ExMedica pe internet, cautam o solutie care sa tina cont de dorintele mele ca pacient. Am ramas surprinsa de dotarile pe care le are, de un inalt standard tehnologic si am descoperit aparatul Soleve pentru tratarea durerilor de spate. Aici am gasit multe explicatii amanuntite despre aparat si procedureile de rigoare. Am avut probleme serioase cu dureri de spate, un disc bombat la coloana intre L5 si L6. Am incercat tratamente traditionale, inclusiv terapie fizica, tratament cu steroizi si chiar cu decompresie a spinarii. Am facut tratament si recuperare in Israel la Marea Moarta, toate fara rezultate. Am cerut ajutor clinicii ExMedica, unde dna Dr.Cristina Gorgan, care este un doctor foarte sociabil, primitor si cald, mi-a explicat avantajele cat si riscurile tratamentului. Dupa un consult amanuntit, la recomandarea doamnei doctor am facut cele sase proceduri. Durerea a disparut si sunt foarte multumita de rezultat, nici nu ma asteptam ca dupa atatia ani sa nu mai am dureri de spate.” Elena.

 

„Doresc sa multumesc pe aceasta cale Clinicii ExMEDICA din Bucuresti, intregului colectiv medical si in mod special doamnei Dr.Cristina Gorgan medic neurolog, pentru imbunatatirea starii mele de sanatate in urma tratamentului efectuat cu aparatul minune Soleve, singurul de acest tip din Europa, creat special pentru inlaturarea dureri de spate.
Tin sa mentionez ca desi am urmat multe tratamente si fizioterapi la diverse centre medicale in trecut, afectiunea lombara(durerea de spate), nu a avut o asa modificare semnificativa in bine ca si dupa cele sase sedinte efectuate la Clinica ExMedica cu aparatul Soleve.
A fost o minune cereasca pentru mine, dupa tratament am reusit sa conduc de la Bucuresti la Cluj fara sa ma opresc, iar inainte nu puteam sa merg nici 50 km fara sa fac o pauza din cauza durerilor de spate. Vreti ca durerile de spate sa nu va mai streseze, faceti tratament cu aparatul Soleve. Mii de multumiri.”
Mariana Crisan .

 

„Am fost un copil norocos. Daca nu era Clinica ExMedica din Bucuresti nu aveam posibilitatea de a veni la tratament, ramaneam infirm pe toata viata sau poate muream. DUMNEZEU fie cu voi, multa sanatate. Sunt Ionut baiatul de 12 ani, ars pe o suprafata mai mare de 80% din corp. Nu am sa va uit niciodata. Azi ma bucur de copilarie, pot merge la scoala si din cand in cand joc fotbal, sportul meu preferat. Suntem o familie fericita deoarece voi, personalul medical de la Clinica ExMedica, ati avut grija sa-mi redati sanatatea si speranta de viata. Multumesc.” Ionut.

 

„Sunt romanca, de zece ani locuiesc in Belgia. Am aflat de Clinica ExMedica pe internet. Sunt  surprinsa sa gasesc o clinica privata in Romania unde poti apela pentru un consult la somitati ale medicinii romanesti.
Desi multe cunostinte din Romania apeleaza la mine sa-i ajut sa vina la tratament medical in Belgia eu am hotarat sa merg la Clinica ExMedica din Bucuresti avand  probleme majore de sanatate ce in ultima perioada s-au agravat si in Belgia ma costa foarte scump daca va fi nevoie de o interventie chirurgicala. Telefonic am apelat la clinica pentru o programare la cardiologie la Dna. Dr. Alexandra Vasile medic cardiolog .O persoana amabila si bine voitoare, mi-a dat toate informatile solicitate, explicarea detaliata a actiunilor medicale ce urmau a fi realizate si programarea la data solicitata.
Am gasit o clinica moderna, atmosfera plina de voie buna, un respect deosebit fata de pacient, doctori de exceptie, aparatura moderna de ultima generatie. In urma consultului si investigatiilor facute Dna.doctor mi-a recomandat un tratament care l-am urmat trei luni, iar acum ma simt bine, am alt tonus, alta dorinta de viata.
Recomand prietenilor mei, cunostintelor mele ca merita daca ai probleme de sanatate sa faci un drum in Romania sa apelezi la serviciile Clinici Exmedica unde gasesti o echipa extraordinara de medici, profesionalism, daruire, seriozitate cu adevarat un nou sistem de sanatate.
Va doresc din suflet multe realizari in ce faceti zi de zi. Un gand sincer de departe”   VERONICA W.

 

„Stiti cat am cautat un specialist bun, iar aici l-am gasit pe Dl.Prof.Mircea Gorgan un super doctor, stie ce face si face bine, tot respectul din lume. Am avut problem cu coloana verterbrala,am alergat din doctor in doctor, dar fara rezultate. In urma operatiei efectuate de Dl.profesor durerile au incetat, am aruncat caruciorul cu care ma deplasam, pot merge iarasi pe picioarele mele, nu mai depind de nimeni. Va multumesc ca existati, va felicit pentru tot ce faceti.” Andrei B

 

 „Am beneficiat de sansa de a ma consulta la Centrul de Excelenta ExMedica intr-o problema legata de o cardiopatie ischemica mai veche si pentru care, oriunde m-am dus, nu am gasit tratamentul care sa-mi usureze suferinta. Am constatat dintr-odata ca, desi ma aflam tot in Romania, performantele terapeutice ale personalului medical m-au facut sa sper din nou intr-o viata normala. In urma investigatiilor facute aici cu profesionalism pot azi sa spun cu mana pe inima, altadata bolnava, ca sunt un alt om”.  Martian Alexandru

 

„Un grup de medici extrem de bine pregatiti, atat din punct de vedere deontologic, dar si profesional,de la Centrul de Excelenta ExMedica,  au redat sotiei mele speranta de viata intr-un moment de cumpana. Diagnosticarea exacta, fara rezerve, maniera comportamentala fara repros, precum si tratamentul prescris au fost cele care au facut ca astazi sotia mea sa poata trai normal si sa se bucure de fiecare zi. Multumesc, ExMedica!”  Levente Molnar

 

„Se spune ca toti doctorii sunt la fel, fiindca au facut cu totii aceeasi pregatire profesionala. Nu este adevarat! Mi-am dat seama de acest lucru, cand am intrat in Clinica de Excelenta ExMedica. Un personal atasat muncii depuse, o seriozitate exemplara si o relatie interumana cu pacientul, cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Si am si eu o varsta destul de inaintata si am vazut multe la viata mea, colindand spitalele. Am stiut ca imi las mama pe maini bune si nu m-am inselat. In urma investigatiilor facute aici, starea sanatatii ei evolueaza pozitiv cu fiecare zi de tratament. Ce pot spune altceva, decat ca ExMedica ne-a intins o mana de ajutor vital!”  Lidia Pricop

 

„Am citit despre Clinica ExMedica din Bucuresti pe internet, nu voi putea fi indeajuns de recunascatoare echipei de medici specialisti,intregului colectiv si in mod special dl.conf.Mihai Harza specialitate urologie, pe care l-am intalnit la Clinica de excelenta ExMedica. Am avut posibilitatea extraordinara de a face ca fiul meu sa fie consultat de domnul doctor, moment in care am reanceput sa sper. Initial fiul meu a fost vazut de doi medici, iau facut chiar un ecodoppler, fiecare ia recomandat alt tratament sau interventie chirurgicala. Dupa  tratamentul recomandat de dr.Harza, fiul meu se simte excelent, dar acest lucru nu ar fi fost posibil nicio data daca nu ar fi existat intalnirea salvatoare cu dl. doctor si intregul personal de exceptie al clinicii ExMedica. Multumesc.”   Aura si Iulian din Pitesti

 

Am fost internat de urgență la un spital din București,timp de 4 zile in stare foarte gravă! Dumnezeu mi-a oferit șansa să ajung la Centrul de Excelență ExMedica in timp util! Ca să vă spun adevărul,mi-a venit rău în apartamentul fiului meu. Deși eram in stare foarte gravă,managerul de aici, doamna Mirela Sâmpetru, a facut posibil transportul,utilizând mașina Centrului de Excelență și m-a adus aici pentru toate investigațiile necesare toată aparatura fiind de ultimă generație. Diagnosticul a fost dat cu exactitate și eficiență maxima. Multumesc personalului Centrului de Excelență ExMedica pentru ca mi-a salvat viața!”, a declarat Mihail L, pacient care a ajuns aici suferind de cardiopatie ischemică,leziuni coronariene, stenoză aortică.

 

Medicii sunt extraordinari, de nota 20 si tot personalul.Aparatura foarte bună.Mă simt mult mai în siguranță,poate chiar mai mult de cât ar fi cazul! Am avut o proteza mitrală operată acum…azi se fac 10 ani. Operația nu a fost terminata si astfel am venit la profesorul Bradișteanu,în care am mare încredere”, povesteste Elena Ene

 

Soții Maria și Dinu Căpățână au trecut peste toate problemele împreuna! Așa au făcut și în urma cu câteva zile când au revenit pentru o consultație la Centrul de Excelență ExMedica. Dinu Căpățână își amintește și acum la fel de uimit,cum a asistat el însuși la ecografia cardiacă făcută soției. „Când i-a făcut ecografia de cord,medicul a stat 45 de minute,ceea ce nu se întâmplă pe nicăieri in altă parte. Am cerut permisiunea să stau și eu acolo și m-am convins. Medicul a insistat în toate părțile,a luat toate vederile. Nu te lasă,te caută acolo pâna când e sigur că are toate informațiile,iar aparatura si personalul din Centru de Excelență ExMedica depașește orice așteptări”.

 

Tot o problema cardiacă l-a pus la incercare și pe Viorel Simion, pacient al aceluiași Centru de Excelență ExMedica. Pacientul apreciază că a avut șansa să fie consultat de profesioniști adevărați. „Tot personalul s-a purtat foarte bine si în privința programărilor și al sugestiilor. Ai mare nevoie de acest lucru în calitate de pacient. Mie mi-a fost de mare folos, mai ales atunci când treceam prin stări care nu-mi permiteau să vin pâna aici, dar mi s-a asigurat inclusiv transport, când nu mă puteam deplasa până aici. Personalul Centrului de Excelență ExMedica s-a deplasat la mine acasa unde m-au consultat si mi-au recoltat analize. Nu avionul spre Viena e soluția. Am preferat să stau lîngă casă, să beneficiez de climatul familial, in loc să călătoresc in alte țari,să mă confrunt cu dificultățile specifice acestora!”, ne-a spus Viorel Simion.

 

Asteptam sa ne scrieti aici mesajul dumneavoastra referitor la experienta pe care ai avut-o in cadrul clinicii noastre si il vom publica in cadrul acestei rubrici de testimoniale create special pentru pacienti si astfel sa ne putem imbunatati si perfectiona serviciile medicale oferite.
 

CONTACT:

Adresa: Strada Dragoș Vodă , numărul 22 , Sector 2 , București

Puncte de reper :

  • Intersecția străzilor Mihai Eminescu și Calea Moșilor.
  • Serviciul de ambulanță al municipiului București
  • Biserica Tuturor Sfinților

Mijloace de transport in comun:

  • autobuze: 133
  • tramvaie : 5, 16 , 21
  • troleibuze :66 , 79 , 86

Telefoane:

021 210 84 55

021 210 17 29

0756 088 023

0756 088 024

 
 
 
 
Solu?ionarea alternativa a litigiilor

Solu?ionarea online a litigiilor
 

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare