Dotari clinica

Clinica noastra detine echipamente medicale de inalta performanta, unice in Romania si chiar in Europa:

 • Terapia Durerii – Aparat revolutionar unic in Romania pentru tratarea diferitelor afectiuni musculoscheletale prin stimularea magnetica functionala.
 • Ecograf Philips EPIQ Elite cu 3 sonde si cablu ECG, prezinta un nivel exceptional de performanta clinica, flux de lucru si inteligenta avansata pentru a raspunde celor mai exigente practici. Platforma EPIQ Elite ofera solutii supreme cu ultrasunete, cu instrumente adaptate clinic, menite sa creasca increderea diagnosticului la un nivel superior
 • Magneto STYM – tratament pentru incontinență, ofera o metodă nouă și eficientă de tratare a incontinenței prin stimulare magnetică funcțională. Poate fi utilizată atât la femei, cât și la bărbați, pentru toate tipurile de incontinență urinară și fecală, pentru o reabilitare mai rapidă după o intervenție chirurgicală sau naștere și chiar pentru unele disfuncții sexuale sau dureri cronice la nivelul pelvisului sau în zona lombară.
 • Ecocardiograful inteligent Philips model iE33 xMatrix, care permite, pe langa altele, investigare cardiologica completa in formate 2D si 3D,
 • Microscop ORL Labomed Prima ENT, are un sistem optic apocromatic care produce o rezoluție superioară și imagini fără artefacte pentru o vizibilitate excelentă.
 • Electromiograf de ultima generatie tip Viking On Nicolet EDX, care permite investigatii neurofiziologice complexe si
 • Ecograf staționar multidisciplinar de înaltă performanță Logiq P6 Premium.
 • Gracie Borcad GKB-CF30 – Ginecologie
 • Unit ORL Otocompact profesional Evo TS

 

Ecograf Philips EPIQ Elite cu 3 sonde si cablu ECG

 • prezinta un nivel exceptional de performanta clinica, flux de lucru si inteligenta avansata pentru a raspunde celor mai exigente practici. Platforma EPIQ Elite ofera solutii supreme cu ultrasunete, cu instrumente adaptate clinic, menite sa creasca increderea diagnosticului la un nivel superior
 • Monitor 24” HD MAX Display – Acest display de 24″ ofera o experienta vizuala imersiva, cu miliarde de culori utilizate pentru reproducerea exacta a imaginii
 • nSIGHT Imaging – Depaseste cu mult performanta ecografica conventionala pentru a atinge noi nivele de definitie si claritate
 • XRES Pro, procesarea de imagini de generatie urmatoare – foloseste filtre de precizie multi-parametrice care subdivide elementele de imagine, analizeaza aceste date si apoi aplica algoritmi avansati pentru a imbunatati limitele si interfetele si pentru a oferi o vizibilitate superba a tesuturilor
 • MicroFlow Imagining – Proiectat pentru a detecta anatomia lenta si slaba a fluxului sanguin in tesuturi
 • Sonde cu tehnologie PureWave & xMATRIX – Puterea PureWave pentru obtinerea unor imagini exceptionale. Nicio alta solutie premium nu poate subclasa xMATRIX, suita completa a celor mai inovatoare traductoare de ultrasunete din lume.
 • Anatomic Intelligence – pentru o analiza reproductibila mai rapida. Cu ajutorul modelarii avansate a organelor si al cuantificarii dovedite, examinarile sunt usor de efectuat si de reprodus si ofera noi nivele de informatii clinice.
 • Elastografie – Platforma EPIQ Elite suporta atat metode Strain, cat si Shear Wave. Imaginile sensibile pot fi utilizate pentru a evalua rapid valorile relative ale rigiditatii tesuturilor intr-o varietate de aplicatii.

 

Magneto STYM – tratament pentru incontinență

O metodă nouă și eficientă de tratare a incontinenței prin stimulare magnetică funcțională. Poate fi utilizată atât la femei, cât și la bărbați, pentru toate tipurile de incontinență urinară și fecală, pentru o reabilitare mai rapidă după o intervenție chirurgicală sau naștere și chiar pentru unele disfuncții sexuale sau dureri cronice la nivelul pelvisului sau în zona lombară.

 

Microscop ORL Labomed Prima ENT

DESIGN REVOLUȚIONAR – Un LED foarte luminos oferă peste 100.000 Lux cu o temperatură de culoare naturală a luminii de zi. Componentele electronice încorporate îl fac cel mai compact sistem de braț din lume.

OPTICĂ SPECTACULOASĂ – Un sistem optic apocromatic produce o rezoluție superioară și imagini fără artefacte pentru o vizibilitate excelentă.

ACCESORII MODULARE – o multitudine de adaptoare pentru SLR-uri digitale, camere video și CCD-uri, care contribuie la simplificarea documentației și la comunicarea planurilor de tratament către pacienți.

DESIGN EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC – Operarea în interacțiunea cu pacienții este simpla. Ridicarea brațului oprește iluminarea, coborârea brațului face ca sistemul să fie din nou gata de utilizare.

 

Aparatul de ecografie Philips IE33 XMatriX este ultima noutate în tehnologia ecografiei transtoracice, transesofagiene si vasculare.

Aparatul Philips iE33 xMATRIX oferă majoritatea serviciilor moderne de ecografie 3D, 4D, Doppler tisular, cât și ultimele noutăți  disponibile în colectarea imaginilor ecocardiografice  obținute 2D, 3D și 4D. Pentru ecocardiografie TTE , aparatul iE33 xMATRIX folosește transductorul X5-1.

 

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Sistemul produs de CareFusion Inc. / USA, Nicolet Viking EDX reprezintă ultimă generație de sistem de electrodiagnostic și angajamentul firmei Nicolet pe piața mondială de electrodiagnostic.   După mai mulți ani de cercetare și dezvoltare, punerea pe piață a sistemului Viking EDX  reprezintă încă un pas către viitor. Această platformă reprezintă noutatea absolută în domeniu și oferă posibilitatea de dezvoltare foarte ușoară în viitor a posibilităților de examinare neurofiziologică.

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Logiq P6 Premium este un ecograf staționar multidisciplinar de înaltă performanță , complet digital , realizat în arhitectura TruScan cu Truacces , CodeScan  , SmartScan , TruConnect și Comfort Scan . Sistemul suportă sonde convexe lineare și sondă tip arie fazată.

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Scaunul de ginecologie Gracie Borcad are integrat un video colposcop de ultima generatie si  este conectat la un echipament cu ultrasunete foarte performant.

Ginecologie Borcad Gracie

 

Cabinetul nostru ORL dispune de o dotare de ultima generatie cu ajutorul careia putem realiza investigatii amanuntite. Unit ORL Otocompact profesional Evo TS

UNIT ORL OTOCOMPACT PROFESSIONAL EVO TS
 

Atat prin echipamentele medicale detinute de clinica noastra, cat si prin echipa medicala formata din doctori de elita din Romania, dorim sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de calitate.

“Vrem sa ii ajutam pe pacientii nostri sa se trateze civilizat in tara, la preturi accesibile, fara sa fie nevoiti sa caute solutii in strainatate. ExMedica intra pe piata privata a serviciilor medicale cu un avantaj deosebit, si anume o echipa stralucita de medici care a decis pentru prima data sa lucreze in mediul privat. Se poate face medicina de calitate la noi in tara

 

Pentru informatii suplimentare legate de preturile acesteia, serviciile medicale, afectiunile tratate, investigatiile efectuate in cadrul Clinicii ExMedica sau programari sunati la tel:

021 210 17 29

021 210 84 55

0756 088 024

0756 088 023

Adresa: Strada Dragoș Vodă , numărul 22 , Sector 2 , București

Puncte de reper :

 • Intersecția străzilor Mihai Eminescu și Calea Moșilor.
 • Serviciul de ambulanță al municipiului București
 • Biserica Tuturor Sfinților

Mijloace de transport in comun:

 • autobuze: 133
 • tramvaie : 5, 16 , 21
 • troleibuze :66 , 79 , 86

Email: receptie@exmedica.ro

Solu?ionarea alternativa a litigiilor

Solu?ionarea online a litigiilor

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare