Dotari clinica

Clinica noastra detine echipamente medicale de inalta performanta, unice in Romania si chiar in Europa:

 • Soleve – aparat de ultima generatie, ultra performant, unic in Europa, creat special pentru tratarea si eliminarea durerilor de spate, fara interventie chirurgicala.
 • Ecocardiograful inteligent Philips model iE33 xMatrix, care permite, pe langa altele, investigare cardiologica completa in formate 2D si 3D,
 • Electromiograf de ultima generatie tip Viking On Nicolet EDX, care permite investigatii neurofiziologice complexe si
 • Ecograf staționar multidisciplinar de înaltă performanță Logiq P6 Premium.
 • Gracie Borcad GKB-CF30 – Ginecologie
 • Unit ORL Otocompact profesional Evo TS

Aparatul Soleve este un sistem robotic automatizat masoara proprietatile electrice a peste 1000 de puncte din zona lombara, identificand potentialele zone trigger si aplica o serie de impulsuri electrice pe fiecare din punctele declansatoare localizate cu ajutorul unor sonde miniaturale. Soleve este creat special pentru a trata durerea de spate. Aceasta metoda de tratament este neinvaziva

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Aparatul de ecografie Philips IE33 XMatriX este ultima noutate în tehnologia ecografiei transtoracice, transesofagiene si vasculare.

Aparatul Philips iE33 xMATRIX oferă majoritatea serviciilor moderne de ecografie 3D, 4D, Doppler tisular, cât și ultimele noutăți  disponibile în colectarea imaginilor ecocardiografice  obținute 2D, 3D și 4D. Pentru ecocardiografie TTE , aparatul iE33 xMATRIX folosește transductorul X5-1.

 

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Sistemul produs de CareFusion Inc. / USA, Nicolet Viking EDX reprezintă ultimă generație de sistem de electrodiagnostic și angajamentul firmei Nicolet pe piața mondială de electrodiagnostic.   După mai mulți ani de cercetare și dezvoltare, punerea pe piață a sistemului Viking EDX  reprezintă încă un pas către viitor. Această platformă reprezintă noutatea absolută în domeniu și oferă posibilitatea de dezvoltare foarte ușoară în viitor a posibilităților de examinare neurofiziologică.

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Logiq P6 Premium este un ecograf staționar multidisciplinar de înaltă performanță , complet digital , realizat în arhitectura TruScan cu Truacces , CodeScan  , SmartScan , TruConnect și Comfort Scan . Sistemul suportă sonde convexe lineare și sondă tip arie fazată.

Cititi aici: opiniile doctorilor specialisti despre acest aparat

 

Scaunul de ginecologie Gracie Borcad are integrat un video colposcop de ultima generatie si  este conectat la un echipament cu ultrasunete foarte performant.

Ginecologie Borcad Gracie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabinetul nostru ORL dispune de o dotare de ultima generatie cu ajutorul careia putem realiza investigatii amanuntite. Unit ORL Otocompact profesional Evo TS

UNIT ORL OTOCOMPACT PROFESSIONAL EVO TS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atat prin echipamentele medicale detinute de clinica noastra, cat si prin echipa medicala formata din doctori de elita din Romania, dorim sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de calitate.

“Vrem sa ii ajutam pe pacientii nostri sa se trateze civilizat in tara, la preturi accesibile, fara sa fie nevoiti sa caute solutii in strainatate. ExMedica intra pe piata privata a serviciilor medicale cu un avantaj deosebit, si anume o echipa stralucita de medici care a decis pentru prima data sa lucreze in mediul privat. Se poate face medicina de calitate la noi in tara

 

Pentru informatii suplimentare legate de preturile acesteia, serviciile medicale, afectiunile tratate, investigatiile efectuate in cadrul Clinicii ExMedica sau programari sunati la tel:

021 210 17 29

021 210 84 55

0756 088 024

0756 088 023

Adresa: Strada Dragoș Vodă , numărul 22 , Sector 2 , București

Puncte de reper :

 • Intersecția străzilor Mihai Eminescu și Calea Moșilor.
 • Serviciul de ambulanță al municipiului București
 • Biserica Tuturor Sfinților

Mijloace de transport in comun:

 • autobuze: 133
 • tramvaie : 5, 16 , 21
 • troleibuze :66 , 79 , 86

Email: receptie@exmedica.ro

 
 
 
 
Solu?ionarea alternativa a litigiilor

Solu?ionarea online a litigiilor
 

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare