Exmedica ofera tratament gratuit pentru măicuţele şi bătrânii de la Mănăstirea Pasărea

Bătrânii şi măicuţele de la Mănăstirea Pasărea au parte de îngrijire medicală de ultimă oră. Clinica ExMedica a decis să le aline suferinţele prin investigaţii speciale. Cu ajutorul unui aparat, recent adus în ţară, medicii încearcă, de exemplu, să le vindece durerile de spate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Până la sfârşitului anului, toţi cei 30 de vârstnici îngrijiţi de măicuţe vor beneficia de analize şi terapii gratuite.

Treizeci de persoane în vârstă, îngrijite de măicuţele de la mănăstire Pasărea, vor ajunge pe mâinile medicilor clinicii ExMedica din Capitală. Fiecare va trece printr-un set de analize, iar cei cu probleme grave vor primi ajutor de specialitate.

După ce au suferit ani buni de dureri de spate, cei care au ajuns pe mâinile medicilor se simt acum mai bine.

„Noutatea constă în faptul că este capabil să scaneze o zonă dureroasă, identificată de pacient, şi să măsoare peste o mie de puncte, măsoară impedanţa, şi în funcţie de nivelul ei îşi autoselectează zece puncte”, a afirmat dr. Cristina Gorgan, medic primar neurologie.

O şedinţă de terapie durează circa 30 de minute, iar un tratament complet înseamnă şase şedinţe. Bătrânii nu vor plăti, însă, nimic.

„Până la sfârşitul anului acesta, vreau ca toţi pacienţii de acolo să fie pacienţii clinicii Exmedica. Cei care se pot deplasa, îi luăm cu maşina clinicii, îi aducem aici, le facem investigaţii”, a spus managerului clinicii Exmedica, Mirela Sâmpetru.

În plus, toţi pacienţii vor primi din partea clinicii medicamente, vitamine sau pansamente.

Telefon

021 210 84 55
021 210 17 29
075 608 80 24
075 608 80 23


Orar

Luni – Vineri: 08:30 – 20:30
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...

Sună pentru programare