Clinica cardiologie

ExMedica este o clinica medicala privata din Bucuresti specializata in servicii de cardiologie si chirurgie cardiovasculara.

Echipa noastra medicala formata din medici de elita si specializata in cardilogie este condusa de renumitul Dr. Bradisteanu Serban alaturi de Dr. Mihaela Rugina si Dr. Alexandra Ioana Vasile.

Clinica de cardiologie este dotata cu echipamente moderne, de ultima generatie, putandu-se realiza cea mai completa gama de investigatii cardiologice – ecocardiografie Doppler transtoracica si transesofagiana,  echoDoppler vascular, testare de efort, examinari Holter EKG si Holter TA, testare de stimulatoare si defibrilatoare implantabile. De asemenea clinica nostra ofera servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară.

Clinica noastra specializata in cardilogie se adreseaza categoriilor de pacienti cu afectiuni cardiovasculare de pretutindeni, oferind astfel, conditii de diagnosticare/tratament, la nivelulul clinicilor de renume din strainatate. Serviciile medicale oferite sunt:

– monitorizarea HOLTER-ECG

– ecografii de cord de inalt nivel – 2D, tishu Doppler

– ecografia vasculară

– consultatii de aritmologie

– investigatii medicale

– pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară

Clinica ExMedica detine aparatul care “vede” toate bolile inimii. Este vorba de ecocardiograful inteligent Philips (model iE33 xMatrix), care permite investigare cardiologică completă.

Dacă pentru a vedea diverse malformaţii ale valvei inimii sau cheaguri în cavităţile cordului se introducea un cateter prin artera femurală până la inimă, acum, cu acest aparat, poţi vedea totul, 3D, printr-o metodă noninvazivă. Poţi vedea anatomia cordului în timp real, se pot face măsurători volumetrice şi cuantificări ale diverselor elemente, esenţiale înaintea unei operaţii. Este un aparat ultraperformant de diagnostic”, explică Ioan Vâlcu, manager al departamentului cardiovascular.

ExMedica prin serviciile sale de excelenta isi propune practicarea cardiologiei in conditii de maxima competenta si profesionalism in vederea stabilirii corecte a diagnosticului si aplicarii tratamentului optim pentru fiecare pacient in parte.

Telefon

021 210 84 55
021 210 84 42
021 210 17 29
075 608 80 23

Fax

021 210 84 64


Orar

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă: 08:00 – 12:30
Loading Quotes...